Skip to content

Services

We bring brands to life

&KHO is een agency opgericht door Janine Kho, zij heeft jarenlange expertise opgebouwd op het gebied van conceptontwikkeling en innovatieve producties voor nationale en internationale merken. Vanuit Amsterdam en Barcelona gaan Janine en haar team challenges aan voor hoogstaande merken.

Als bureau biedt &KHO een breed scala aan diensten op het hoogste niveau, vanaf het moment dat een concept wordt gecreëerd tot aan de aftersales. Creatieve concepten, brand consultancy, de beste events, productie, marktintroducties, full service PR, Influencer Management, guestlists – &KHO verzorgt alle services met de grootste persoonlijke aandacht en de hoogste kwaliteit en engagement is onze prioriteit. &KHO agency is de connector tussen jouw merk en jouw doelgroep.

Het Team

Het team van &KHO staat altijd klaar om de beste en snelste service te bieden. Met onze ‘one-hour answer’ policy zorgen wij ervoor dat klanten snel worden geholpen.

Korte lijnen en no-nonsense is waar &KHO voor staat. Wij geloven in het opbouwen van sterke relaties met onze klanten en begrijpen dat elk project uniek is. Daarom bieden wij een op maat gemaakte aanpak voor elk project en begeleiden wij alle projecten met de grootste persoonlijke aandacht.
Onze focus ligt op het creëren van waardevolle en creatieve concepten voor hoogstaande merken. Dit wordt gedaan door middel van brand consultancy en het organiseren van de beste events en producties.

The Ultimate experience

Het organiseren van evenementen en ervaringen voor merken op het gebied van fashion, lifestyle, automotive, food en beauty vereist de essentiële diensten van PR en event services. Deze diensten zijn cruciaal om een merk te helpen bij het creëren van een sterke aanwezigheid in de markt en het bereiken van een breder publiek.

The Influencer Matchmaking Service

&Kho is het bureau voor nationale en internationale influencer marketing en matchmaking. Wij helpen merken om op een effectieve manier samen te werken met influencers en zorgen ervoor dat ze de juiste doelgroep bereiken. Met ons uitgebreide netwerk van influencers en onze jarenlange ervaring in de industrie, zijn wij in staat om merken te helpen bij het vergroten van hun bereik en het opbouwen van een sterke merk aanwezigheid.

Consultancy

Het opzetten van een succesvol bedrijf of merk kan een uitdaging zijn, vooral als het gaat om het ontwikkelen van een effectieve strategie. Of je nu een start-up bent of een gevestigd merk dat op zoek is naar nieuwe inzichten, &Kho kan je helpen bij het ontwikkelen van een strategie die aansluit bij jouw doelgroep en jouw merkidentiteit. Vanuit onze helicopterview brengt ons team een objectieve mening in kaart.

Spreker


Janine Kho, de oprichter en CEO van &KHO agency, is niet alleen een expert in de marketing- en PR-industrie, maar ook een inspirerende spreker die haar kennis en ervaring graag deelt met anderen. Als invloedrijke spreker is Janine beschikbaar om te boeken voor belangrijke events binnen de fashion, beauty, lifestyle, food en automotive industrie.

Have an event or consultancy project you’re interested in discussing? We’d love to talk.

  • janine@andkho.com